KOMARNICI su idealna zaštita od insekata, koji se postavljaju na otvore prozora i vrata. Mogu biti fiksni ili klizni, jednokrilni, dvokrilni i plise komarnici za vrata.
 
 
Ramovi za komarnike se prave od plastike i aluminijuma, a mreža je izrađena od nezapaljivog i kvalitetnog fiberglas materijala. Mreža je otporna na sve vremenska uslove, tako da je rok upotrebe ovog proizvoda neograničen. Nakon ugradnje komarnika, vrata i prozori mogu nesmetano da se otvaraju i zatvaraju.
 
Efikasnost komarnika u sprečavanju ulaska insekata je stoprocentna. U isto vreme pružaju vidljivost i ne umanjuju količinu svetla u prostorijama.
 
Rolo komarnici
Rolo komarnici onemogućavaju ulazak komaraca i drugih insekata u Vaš dom ili poslovni prostor. Postoje dva tipa rolo komarnika: za prozore i za vrata. Za prozore mehanizam se povlači gore-dole, gde se vrši automatsko zaključavanje, a oslobađa se pritiskom na dva dugmeta koja se nalaze na završnoj lajsni. Za vrata se mehanizam povlači levo-desno, a zaključavanje se vrši pomoću kukice.
 
Plisse komarnici
Plisse komarnik je posebno napravljen za balkonska vrata (horizontalno kretanje).
 
To je proizvod savremene estetike i tehnologije, izdržljiv, bez iritirajućih povratnih federa, sa mehanizmom za vuču bez donje vođice za otvore do 6 metara. Jedinstvena tehnologija “scorpion tail” omogućava slobodan prolaz i lako čišćenje poda, a kako nema povratnog mehanizma, deca i starije osobe ga mogu lako otvarati i zatvarati. Mreža je plisirana i ne oštećuje se svakodnevnom upotrebom. Ojačana je nitima od kevlara koje joj daju dodatnu zaštitu od vetra i svakodnevnog habanja. Moguće je ostaviti ga otvorenog u bilo kom položaju.