Play Video

O NAMA

VENETIAN FASHION se od 2000. godine bavi proizvodnjom i ugradnjom komponenti za zaštitu od Sunca, pogodnih za funkcionalno i estetsko opremanje poslovnih i stambenih objekata. 

Na početku se rad bazirao na poizvodnji i ugradnji venecijanera, a danas proizvodni program obuhvata i zavese (zebra, rolo, krovne, trakaste, panelne), komarnike, roletne…

Naša osnovna vodilja u poslovanju je apsolutna posvećenost kako kvalitetu proizvoda do najsitnijih detalja tako i svakom pojedinačnom kupcu i njegovim potrebama i željama. Takav odnos prema radu i klijentima za rezultat ima uspešnu saradnju kako sa pojedincima tako i sa velikim brojem institucija i kompanija.

Velika paleta proizvoda, moderan dizajn visoko kvalitetnih materijala italijanskih, austrijskih, francuskih i grčkih dobavljača i specifična konstrukcijska rešenja omogućavaju da brzo i lako izađemo u susret posebnim zahtevima kupca i dođemo do odgovarajućeg rešenja za svaki prostor.

Već više od dve decenije kombinujemo iskustvo u kreiranju i ugradnji proizvoda za opremanje prozora i korisničkoj službi za svoje klijente. Naša misija je jednostavna: pomoći kupcima da pronađu najbolje rešenje za svoj enterijer kako bi stvorili lepe i udobne domove.