Rolo zavese: Mini

MINI ROLO ZAVESE
Mini rolo zavese, kao i rolo zavese uopšte, imaju široku primenu u radnom i stambenom prostoru. U zavisnosti od materijala od kojih se izrađuju, mogu se koristiti za totalno zamračenje, kao i za umanjenje temperature u prostoru, a mogu biti i različite prozračnosti. Platna za rolo zavese sadrže 0% štetnih supstanci i postojanih su boja, otpotna na UV zračenje I antistatična što garantuje odsustvo prašine.

Mehanizam svih rolo sistema funkcioniše na isti način: povlačenjem lančića pomera se platno po vertikali i može se zaustaviti u bilo kom položaju. Prednosti Mini rolo zavese, koja se montira na krilo prozora, u odnosu na sistem klasične rolo zavese montirane na zid ili plafon, su sledeće:

Rolo zavese dolaze u asortimanu elegantnih boja i modernog dizajna. Izaberite neku od tkanina za filtriranje svetlosti, zatamnjivanje prostorija ili zamračivanje. Svaka opcija nudi različite stepene kontrole svetlosti:

Rolo zavese za filtriranje svetlosti (screen platna) – omogućavaju difuzno osvetljenje i pružaju izvesnu privatnost. Tokom dana ostavljaju dovoljno svetlosti u prostoriji za neometan rad (propustljivost svetlosti od 1 do 25%), a odeđene vrste ovog platna zaustavljaju i do 80% spoljašnje toplote. Tokom dana su neprovidne izvana, dok se u večernjim satima, kada je unutra uključeno veštačko osvetljenje, izvana naziru objekti i siluete unutar prostorija

Rolo zavese za senčenje sobe (polublackout platna) – delimično blokiraju svetlost i pružaju veću privatnost. Količina svetlosti koja prolazi kroz tkaninu može da varira u zavisnosti od boje koju odaberete. Tamne boje tkanine u većoj meri zamračuju sobu, a svetle boje propuštaju malo više difuzne sunčeve svetlosti. U večernjim satima pri unutrašnjem osvetljenju izvana možete videti siluete predmeta u blizini zavese.

Rolo zavese za maksimalno zamračivanje – potpuno blokiraju svetlost i pružaju najbolju privatnost i kontrolu osvetljenja. Neke tkanine dolaze sa poleđinom od poliestera ili PVC pene u beloj boji koja pruža određenu toplotnu izolaciju.

Arhitekte u svojim projektima često preferiraju zatamnjene zavese sa „0“ (nultom) propustljivošću svetlosti, na mestima kao što su radne sobe, sale za sastanke i prezentacije, laboratorije, škole, bolnice. Onog trenutka kada zamračivanje više nije potrebno zavesu podižete jednim povlačenjem lanca i dobijate maksimalno iskorišćenje dnevnog svetla.

Mini rolo zavese proizvodimo po meri, u paleti boja među kojima se sigurno nalazi i idelna za Vaš prozor. Uz besplatne uzorke i minimalno vreme izrade, uživajte u vrhunskim proizvodima i kreirajte za sebe dom kakav zaslužujete.

Uzorci platna

ispod svake fotografije nalazi se šifra dezena platna po kojoj se mogu naručiti zavese.

MERENJE

Kako da pravilno izmerite potrebne dimenzije?​

MONTAŽA

Kako da pravilno montirate zavesu? ​