Zebra zavese: Klasik

Zebra zavese istovremeno pružaju privatnost, zaštitu od sunca, moderan izgled prostora. Takođe, štede vreme koje biste trošili na održavanje klasičnih zavesa. 

Horizontalne pruge platna filtriraju svetlost i zamračuju prostoriju. Otvorena i zatvorena polja dvoslojne tkanine se naizmenično preklapaju. Tako obezbeđuju adekvatno zatamnjenje ili prirodno svetlo, prema Vašim trenutnim potrebama.

Uglavnom napravljene od izdržljivog i čvrstog poliestera, jednostavne su za rukovanje. Zahvaljujući osobinama platna gotovo da ne zahtevaju nikakvo održavanje.

NOVO U PONUDI   – Zebra zavese koje mogu da se “peru”
Platna koja su po sastavu 65% PVC i 35% poliester imaju 10 GODINA garancije kvaliteta. Zaustavljaju 95% UV zraka, otporna su na vatru, hipoalergijska i antibakterijska. Površina platna je vodootporna. Idealna su za prostorije u kojima se puši ili koristi peć na čvrsto gorivo, kao i za kuhinje i druga mesta gde se platno može isflekati.

Zebra zavese izrađujemo za individualne kupce, u željenim dimenzijama i to:

  • u sistemu sa aluminijumskim kućištem za montažu na zid ili plafon
  • u sistemu Mini zebra zavese za montažu na krilo prozora/vrata bez bušenja stolarije.

Istražite prednosti oba sistema i paletu boja i dezena platna.

Održavanje zebra zavesa
Zebra zavese se veoma jednostavno održavaju. Proizvođači platna vole da kažu da je zebra zavese zapravo teško isprljati. Najvažnije, platno je antistatično te odbija prašinu i ne upija mirise.

Platna koja su po sastavu 100% polyester možete tretirati mekom krpom bez dodavanja hemijskih sredstava, ili usisivačem za prašinu, podešenim na najslabiju snagu.

Za platna koja su po sastavu 65% PVC i 35% poliester možete povremeno za čišćenje upotrebite sapunicu, a nakon toga čistu vodu i ostaviti da se prirodno osuše.

Uzorci platna

Ispod svake fotografije nalazi se šifra dezena platna po kojoj se mogu naručiti zavese.

MERENJE

Kako da pravilno izmerite potrebne dimenzije?​

MONTAŽA

Kako da pravilno montirate zavesu? ​