Play Video

Zašto da odaberete VENETIAN FASHION?

Tim pod zajedničkim imenom Venetian fashion ima više od 20 godina kombinovanog iskustva u kreiranju i ugradnji proizvoda za opremanje prozora i korisničkoj službi za svoje klijente. Naša misija je jednostavna: pomoći kupcima da pronađu najbolje rešenje za svoj enterijer kako bi stvorili lepe i udobne domove.

Nesumnjivo je da imate mnogo mogućnosti kada je u pitanju odabir zavesa, roletni i drugih proizvoda za “odevanje” prozora. Pa zašto biste izabrali Venetian fashion. Evo šta nas izdvaja:

 

Nudimo maksimalno prilagođavanje naših proizvoda i usluga Vašim potrebama.

Svi naši proizvodi mogu se naručiti u širokom spektru veličina i boja, sa dodatnim opcijama koje želite, tako da možete stvoriti jedinstven finalni proizvod koji će odražavati Vašu ličnost i duh Vašeg doma

Posvećeni smo svakom pojedinačnom kupcu.

Verujemo da povoljne cene i veliki izbor nisu dovoljni za potpuno zadovoljstvo klijenta kupovinom i saradnjom. Naša misija je da ponudimo prijatno iskustvo kupovine. Zato imamo korisničku podršku uživo.  Ako Vam ikada zatrebamo, tu smo da pomognemo. 

Naša cenovna politika glasi: koliko naručiš toliko i platiš

Nema uslovljavanja obračunskim merama ni zaokruživanja na kvadratne metre. Ako je zavesa koju za Vas pravimo dimenzija npr. 40x40cm, toliko ćete i platiti. Dakle 0,16 kvadratnih metara!

Stojimo iza onoga što radimo.

Svaki klijent dobija tačno ono što je naručio, garancija na karakteristike naručenog proizvoda je 100%.  Tu je i garancija kvaliteta i funkcionalnosti.

Možete da “probate” pre nego što kupite.

Venetian fashion Vam nudi besplatne uzorke. Naši besplatni uzorci Vam omogućavaju da “opipate” i odaberete tkaninu koja Vas zanima, a sve u udobnosti i privatnosti svog doma.

Usredsređeni smo na kvalitet.

Iako se fokusiramo na to da ponudimo najbolju cenu, nikada tome ne žrtvujemo kvalitet. Kvalitetniji proizvodi znače da će Vaši prozori duže izgledati dobro i da se Vaša investicija u naše proizvode isplati.

Jednom naš kupac – uvek naš kupac

Naša saradnja se ne završava isporukom i naplatom. Na raspolaganju smo za pomoć kod samostalne ugradnje, servis i logistiku. A za svaku novu kupovinu čekaju Vas posebni uslovi, kraći rokovi, pokloni i popusti.